preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Partnerski sastanak i završna konferencija - Erasmus projekt: Delay now for a successful future

Erasmus projekt polako se privodi kraju. Školu su posjetili partneri iz Bugarske i Slovenije kako bi dogovorili završne korake te je održana konferencija.


Naši partneri su također i obišli školu te se upoznali s učenicima i učiteljima. Znatiželjni učenici veselo su ih prihvatili i pokazali svoje umijeće komuniciranja na engleskom jeziku.

U projektu sudjeluju: OŠ Nikola Obretonov, Ruse (Bugarska), Little Smiles (Bugarska), Smart Idea (Slovenija) i naša škola s projektnim timom u sastavu: Sanja Lovrenović, učiteljica mentorica, Daniela Licitar, učiteljica savjetnica i Ivana Mašić, pedagoginja savjetnica. Cilj projekta je odgoda trenutnog zadovoljstva učenika te razvijanje raznih vještina radi postizanja što većeg osobnog i akademskog uspjeha.

Uz brojne goste kulturnog i javnog života Grada, završnoj konferenciji je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i imovinu Grada Petrinje, Ana Aleksić Pezelj, te uputila lijepe riječi podrške i zahvale. U prigodnom programu sudjelovali su učenici školskog zbora s učiteljem Danijelom Kolarecom, Sofia Licitar sa solo nastupom te učenici 1. razreda produženog boravka s učiteljicom Mateom Japranin. Cjelokupni projekt i finalne rezultate projekta predstavila je Sanja Lovrenović. U okviru projekta nastao je i "Booklet" - knjižica dobre prakse s primjerima radionica za učenike u svrhu postizanja cilja projekta kao i Trenig za učitelje.

Članice projektnog tima zahvaljuju se svima koji su uveličali ovaj događaj, kolegicama i kolegama iz škole koji su im pružili podršku i pomoć pri realizaciji projekta, Turističkoj zajednici Grada Petrinje i Izdavačkoj kući "Alfa" i Odjelu učenika s teškoćama u razvoju naše škole na poklonima za naše goste.

https://websites22.my.canva.site/delay-now

https://portal53.hr/zavrsna-konferencija-projekta-delay-now-for-a-successful-future-u-os-dragutina-tadijanovica/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Mašić   datum: 21. 3. 2024.

Tražilica

Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


E- dnevnik

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju